Кристијан Голубовиќ: Не ми ги спомнувајте децата на нив сум чувствителен, бидејќи можам и да ве убијам!

365

Кристијан Голубовиќ познатиот балкански криминалец, но воедно и тв-ѕвезда и еден од најпопуларните личности за кои луѓето кој знае од кои причини толку многу се интересираат, изјави дека ќе ја убие старлетата Станија Добројевиќ ако таа искрено не му се извини за спомнувањето на неговите деца.

-Навикнат сум да плукам по ку*ви, особено оние во душа, но не и на дами. Кога нешто ќе направам во афект, или некого ќе навредам , а така не мислам, потоа се извинувам, затоа што е направено во афект. Можам да ја колам со грицкалка за нокти и да се смеам на цел глас, бидејќи ми ги спомна децата.

Мајка ми која почина, беше мојот генерал и кога ќе ме опцујат, како што случајно еднаш ми рече Милјана, и реков да не ми ја спомнува мајка ми, затоа што јас ја почитувам нејзината мајка, раскажа Кристијан.

-Се колнам во моите две деца, ќе ја убијам Станија лично или преку моите луѓе, ако таа искрено не ми се извини што ги спомнува моите деца, по цена да ја лежам во затвор и 40 години, се закани изнервираниот Кристијан кој и самиот веќе има лежано зад решетките.