Конечно „на нозе“:Џереми Ренер успешно закрепнува по трагичната несреќа

785

Американскиот актер Џереми Ренер се повеќе закрепнува откако на почетокот на годината беше тешко повреден во судар со чистач за снег, поради што беше хоспитализиран и опериран.

Да потсетиме, тој скрши повеќе од 30 коски, а на почетокот се чинеше дека продолжението на неговата кариера е сериозно загрозено.

Ренер неодамна објави видео на неговиот потврден Инстаграм профил на кој се гледа како се опоравува на антигравитациска лента за трчање.

Може да се слушне како Ренер вели дека машината му дозволува да чувствува само „40 проценти од својата тежина“ додека оди.

„Сега е време моето тело да се одмори и да се опорави од мојата волја“, напиша Ренер, алудирајќи на фактот дека се обидува да го забрза закрепнувањето од вените на петата.