Комшиќ на рутинска операција на Одделение за неврохирургија

12

Членот на Претседателството на Босна и Херцеговина, Жељко Комшиќ, е примен на Клиничкиот центар на Универзитетот во Сараево на рутинска операција на Одделението за неврохирургија, jавија сараевски медиуми.

Засега нема потврда за информацијата од Кабинетот на Комшиќ.