Колекционер на барбики прави венчаници од соништата со помош на тоалетна хартија

53

Јиан Јанг е најголемиот машки колекционер на барбики на светот, а овој пат тој го привлече вниманието на јавноста со своите уметнички ремек дела. Јанг ја споил љубовта кон популарната кукла и модата и создал венчаници кои одговараат со идеалните пропорции на Барби, користејќи тоалетна хартија како главен материјал.