Кога слободата е ропство, а среќата тага! – Игор Дурловски по ослободителната пресуда

48

Оперскиот пејач Игор Дурловски, единствениот кој доби ослободителна пресуда на денешното изрекување на казните за настаните од 27 април на својот Фејсбук профил постираше нумера во негова изведба под која напиша

Кога слободата е ропство а среќата тага!

Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото.
Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.

#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.