Ковачевски на увид во работите на делницата Крупиште – Кочани од новиот експресен пат Штип – Кочани

28

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе направи увид во работите на делницата Крупиште – Кочани од новиот експресен пат Штип – Кочани.

Ковачевски ќе биде придружуван од министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и од директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Ејуп Рустеми По увидот на работните активности е предвидена изјава на премиерот.