Карлеуша до Токио и назад: „Иде маца око тебе“

278

Скандалозната Јелена Карлеуша не може ако не ги пали фановите. Иако е во Париз каде снима нов албум, пејачката ги користи последните летни денови да се слика скоро гола во минималното розе бикини.                                                                      Во преден план се нејзините бујни гради, а за “верната пријателка“ која одвај ја прекрива меѓу нозете, скандалозната пејачка порачува преку насловот на нејзиниот голем хит “Иде маца око тебе“. Еден загорен фан на тоа и напишал: “Јецо, ти навистина си луда, те сакам од тука до Токио“. Зошто токму до Токио, па јас сум во Париз, му одговори Јелена со контрапрашање. (Д.М.)