Населбата Капиштец доби нов лик. Поставено е ново осветлување.

– Поставивме 14 нови подни светилки и ги заменивме сијалиците на постоечките канделабри. Сега престојот во паркот претставува вистинско уживање за граѓаните на овој дел од општината – напиша градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ на фејсбук.