Канје Вест платил 850.000 долари за нови заби

280

На почетокот на оваа година, Канје Вест ги извади сите заби и ги замени со титаниумски протези. Раперот потрошил околу 850.000 долари на оваа експериментална стоматолошка операција.

Сега за време на гостувањето во една емисија се насмеа и откри како изгледаат неговите нови заби.