Камион пропадна на Плоштад, но не утрово: Фотографијата е стара

146
Фото: vecer.press архива

На социјалните мрежи се шири фотографија од камион пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“, преземена од Фејсбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“, а таму постирана утрово.

Коментарот дека ваквите ситуации зачестија во главниот град, држи, но не држи информацијата за фотографијата која е стара, поточно од ноември минатата година.