Како ќе изгледаат зградите кај „Холидеј ин“/ФОТО

588

Фотографија од тоа како ќе изгледаат зградите кои се планирани на паркингот кај „Холидеј Ин“, вечерва за прв пат беше презентирана во емисијата „Топ Тема“ на Телма телевизија/

Архитектот Мартин Пановски вели дека во зградата се планирани 400 станови, во кои би требало да живеат до 1.300 луѓе.