Како да се заштитите и да го намалите ризикот од коронавирус?

2546

Министерот за здравство, Венко Филипче, на својот Фејсбук профил објави видео на кое се напишани препораките за тоа како да го намалиме ризикот од заразни болести, вклучително и коронавирусот.

„Споделете и следете ги овие препораки“, напиша Филипче.

Споделете и следете ги овие препораки.

Posted by Венко Филипче on Wednesday, February 26, 2020