Нашиот оперски пејач Благој Нацоски кој подолго време живее и работи во Италија, а сега е затекнат во жариштето на епидемијата деновите ги минува правејќи го она што најдобро го знае. Овој пат го слушаме со прекрасен Скајп-дует со неговиот колега Франческо ди Чело.

Го пеат хитот на Масимо Раниери Perdere l’amore, кој тука кај нас беше отпеан од… Кого? 🙂

https://www.facebook.com/francescodicello.tre/videos/2261454854160176