И портретот на Џафери ќе виси во Владата

978

Талат Џафери, кој уште неколку дена ќе ја извршува функцијата технички премиер, доби портрет, покрај другите премиери во Владата.

За овој украс, кој ќе виси во Владата, се пофали самиот Џафери на „Фејсбук“.

Во објавата, покрај неколкуте фотографии, тој му се заблагодари на Едмонд Драми за нацртаниот премиерски портрет.