И ова лето уживајте во добра книга: Заминете на интересни патувања, без да ја напуштите безбедноста на домот

Без оглед дали книги ќе читате дома, или, пак, можеби во своите викенд куќи, се надеваме дека предложениов избор од македонските реномирани издавачки куќи ќе ви помогне да минете попријатни моменти во ова, по многу нешта “необично“ лето…     Иако почетокот на летотот календарски се ближи, сепак, повеќе од јасно е дека тоа по многу нешта … Продолжи со читање И ова лето уживајте во добра книга: Заминете на интересни патувања, без да ја напуштите безбедноста на домот