И во Скопје ќе (сака да) јаде говедска опашка!

197

Ерос Рамацоти сака антена зад сцената, тоа е она што се случи и минатиот пат кога дојде во Белград. Треба да гледа некој канал на кој неговиот фудбалски тим се емитува за време на тренинг или додека игра. Ерос толку многу го сака фудбалот што купи мал тим кој игра во некоја непрофитна категорија. Тој е член на Националната фудбалска репрезентација на пејачи и актери, кои играат пријателски натпревари во хуманитарни цели, коментираат за желбите на популарниот пејач, неговите најблиски.

Италијанската пејачка ѕвезда овој месец во Белград ќе одржи концерт, пред концерт во Скопје. Но, желбите му се исти и кај Србите и кај нас Македонците. Скоро, па бизарни! Ерос многу сака да јаде говедска опашка!!! Поради тоа ќе има и свој готвач. Кога станува збор за тоа што ќе облече на сцената, тој ќе носи креација од Салваторе Ферагамо или од Армани. /фото:Инстаграм-ФБ/