Италијанскиот пејач Зукеро со стомакот, а сопругата во топлес

210

Популарниот италијански пејач Зукеро Форнакјари, кој имавме можност да го слушаме и кај нас во Македонија, го користи долгото топло лето на најдобар начин. Тој се одмора со сопругата на еден далечен шпански остров без да води сметка дека и таму ќе го најдат папараците. Зукеро е снимен завчера на плажата со сопругата Франческа Мозер, со која е долги години во среќен брак. Тој и таа се сосема опуштени, сосема одмараат и не ги интересираат комични коментари на луѓето околу нив на нивната сметка. Но затоа на папараците им беа многу интересни. Нивните разголени фотографии, со неговиот пивски стомак и нејзините голи гради, го обиколија светот, а вие ѕирнете за што станува збор!/foto:FB/