Интересна понуда

53
  • Интересно – полезно! Македонец со хрватско потекло има идеја да формира македонско-хрватски клуб во Радишани, па бара истомисленици и спонзори за реновирање и опремување на просториите кои се на приземје со одлична инфраструктура на бр 47 и 57. Повелете истомисленици на дружење, пиење кафе, и други активности и дружби на возхух. Благодарам. Телефон 075/228-040