Излегувала од пералница и…„случајно“ го искршила „мерцедесот“ (видео)

119

На Американка ѝ успеа нешто што ретко кому би му успеало:излегувајќи од автопералница удри во ѕидот пред себе и го искрши својот „мерцедес“.
Имено, жената при излегувањето од автопералницата требало само да сврти надесно кон излезот, дури и да не ја видела големата стрелка на бетонот, како и ѕидот пред неа.
Со уништувањето на скапото возило, таа скрши и многу машки срца, а видеото