Издавам стан во Центар 50м2, кај Кјуби на 3 кат, луксузно наместен со клима, лифт и парно.

12

Издавам стан во Центар 50м2, кај Кјуби на 3 кат, луксузно наместен со клима, лифт и парно. Јавете се на 070 244 000 по 16h.