Издавам наместена соба, кујна, купатило, дел од куќа, со посебен влез

10

Издавам наместена соба, кујна, купатило, дел од куќа, со посебен влез, близу, студенски дом, пелагонија, К. вода, цена по договор. Тел 072 716 940