Издавам двособен наместен стан во Скопје Карпош 1, кат 1, близу Машински Факултет и Драмски Театар

12

Издавам двособен наместен стан во Скопје Карпош 1, кат 1, близу Машински Факултет и Драмски Театар. Тел 071 598 248