Земјотресот во Турција во живо во неколку ТВ студија/ВИДЕО

127

Моментите од силниот земјотрес што вчера ја погоди Турција и во кој загинаа најмалку 22 лица, беа забележени во живо на некои турски телевизиски програми.

На социјалните мрежи се појавија снимки од ТВ студијата, кои емитуваа програми во тој момент. Учесниците во програмата започнаа сериозно да се лулаат на столчињата, видно збунети.