Кечерите заземаат посебно место во американската култура. Тие едноставно се луди по ова, како многумина го нарекуваат „лажен спорт“. Можеби затоа не беше прифатен надвор од територијата на Северна Америка, особено кога станува збор за испотени мажи, но понежниот дел навистина достигнува надвор од границите.

Особено кога сликата говори повеќе од зборот, како што е случајот со Шарлот Флер. Таа е ќерка на легендата на ВВЕ, Рик Флер, и е повеќекратна шампионка.

Но, сепак е поинтересна за публиката заради сексапилниот изглед. Таа постојано ги освежува своите фанови со провокативно фотографии на социјалните мрежи, па затоа е една од најпознатите кечерки во светот.