Звуците на Чаршијата /галерија

222

На втората вечер од традиционалната манифестација „Звуците на Чаршијата“ која годинава се одржува по 13 пат, на 16, 17, 18 септември, во организација на Културно-информативниот центар (КИЦ), а со поддршка од Град Скопје, се одржа концерт на Камениот мост, плоштад Филип Втори, на кој настапија диџеј Електрон, Тамара Тодевска, Ил Лимани, Дафина Зечири, Сафи и диџеј Гик, и Луми Би и диџеј Флоу.

 

 

 

 

фото: П. Стојановски