За оние кои имаат вкус: Минатогодишната “Евровизиска“ секси-победничка се соблече!

132

Нета Бразилај е девојка која на Израел му донесе победа на “Песна на Евровизија“, па од тие прични оваа година фестивалот се одржува во израелскиот град Тел Авив. Но, за Нета освен што момчињата велат дека прекрасно пее, таа и прекрасно изгледа. Вкусот е релативна работа. За некои е убава, за неко не е. Еве, видете и вие како Нета изгледа кога ќе се соблече во костумот за капење. Таа вели дека не се срами од своето секси тело, а вие ако случајно се сремите додека ја гледате, има решение: па, не ја гледајте, нели?! Д.М.