Заспала на концерт, ја разбудило нешто неочекувано, па почнала да вреска

43

Госпоѓата уживала во композиција на Стравински и додека слушала како музицира симфонискиот оркестар заспала, но ја разбудило нешто неочекувано, па низ салата се слушнал вресок.

Присутните не можеле да си дојдат на себе од смеење, погледнете како изгледало се:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=Mmo_c0bg0BE