Замислете: Наташа Беквалац новата женска на Џејмс Бонд

137

Српската поп-пејачка Наташа Беквалац повторно прави збрка на Балканот. Овојпат не со своите љубовни афери, туку со тоа што таа би можела да му биде филмска девојка на мегапопуларниот Џејмс Бонд. Новосадската пејачка се пријавила на кастингот кој неодамна беше во Белград.                                                                                      Дали ќе биде одбрана, ќе видиме. Како што и тргнала работата во ова време на пандемијата, пејачката не е голем оптимист. Но приказната во филмот е мошне интересна: Џејмс Бонд заведува девојки, а една од нив е и девојката од Балканот. Замислете, тоа би можела да биде токму скандалозната Наташа Беквалац!!!