Заканувачот Емил Јакимовски се наоѓа во полициска станица на распит

68
Заканувачот Емил Јакимовски во моментов се наоѓа во полициска станица на распит за заканите што изминатиот период ги упати кон новинарките Мери Јордановска и Искра Коровешовска, како и кон директорката и други вработени во Централниот регистар.