Заев: Ако Усеини не ги тргне дивоградбите, тоа ќе го стори државата!

79

Заев нагласи дека законот најпрвин треба да го спроведе локалната власт, која ако не постапи според законот, тогаш нејзините надлежности ќе бидат одземени и правдата ќе ја истера државата.