Заврши сезоната, Жбогар го чистеше Охридско езеро/галерија

124

Летната туристичка сезона заврши со стари навики. Туристите убаво си поминаа, а ѓубрето го оставија за некој друг. Во рамките на кампањата „ЕУ за тебе – за чисто како дома исто “, денеска евроамбасадорот Самуел Жбогар учествуваше во акцијата за чистење на Охридско езеро. Еве што оставија зад себе совесните туристи: