Жоргињо како “топчија” во Лондон

27
Foto LaPresse - Gerardo Cafaro 30/11/2015 Napoli (Italia) Sport Calcio SSC Napoli vs F.C. Internazionale Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "San Paolo" Nella foto : Esultanza finale Jorginho Photo LaPresse - Gerardo Cafaro 30 November 2015 Naples (Italy) Sport Soccer SSC Napoli vs F.C. Internazionale Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "San Paolo" Stadium In the pic: Jorginho

Лондонскиот премиерлигаш Арсенал ќе се обиде за време на зимскиот преоден рок да ги осигура услугите на бразилскиот интернационалец од редовите на италија, Жоргињо.

Одличниот играч за врска има италијански пасош и игра за репрезентацијата на Италија, а според последните информации, неговиот потпис е достапен само за понуда која нема да биде помала од 25 мил. фунти.