Женските гради и тестисите откриваат дали некој изневерува!

1203

Ако некогаш сте се посомневале дека партнерот ве изневерува, има нов и лесен начин да дознаете. Експертот откри дека одговорот може да се скрие во брадавиците, пишува Дејли Стар.

Извонредните водители на подкаст Лиза Неш и Мелани Камерон разговараа со професионалната мотивациска говорничка Лара Велс за нејзината способност да „чита гради“.

Таа рече дека можете да откриете многу работи за една личност ако внимателно ги погледнете различните делови од телото, а положбата на брадавиците на жената може да открие дали го изневерува својот партнер.

Велат дека очите се прозорецот на душата и дека ги откриваат внатрешните емоции и чувства, но излегува дека не се единствените кои откриваат што мисли човекот. Лара тврди дека женските гради кријат повеќе тајни од кој било друг дел од телото, а насоката во која се свртени брадавиците открива дали партнерот ве изневерува.

“Мажите кои се сомневаат дека нивните партнерки ги изневеруваат ми испраќаат свои фотографии. Обично, жените кај жените кои изневеруваат брадавиците се свртени во различни насоки. Инаку, брадавиците се на ниво со очите. Во овој случај, тоа значи дека очите не функционираат како поврзување“, рече Лара.

Таа тврди дека тоа е показател дека „двата дела на мозокот работат независно и не работат еден со друг“. Лара потоа открила дали е можно да се каже дали мажот изневерува на сличен начин.

Таа тврди дека обично тестисите се поблиску и помали. Лара ги опиша како „напнати и поподготвени за брзо снимање. Тие се доближуваат до телото и мажите постојано имаат потреба од интимни врски“, истакна таа.