Српскиот пејач Жељко Јоксимовиќ ја откри тајната за својата витка става.

Денот го почнува со тост во комбинација со авокадо, крем сирење, чаден лосос или јајца. За ручек јаде месо или риба со блитва. Вечерата му е составена од овошје, најчесто малини, јагоди или капини. Шеќерот го исфрлил од неговиот живот. Благо јаде еднаш во месецот и јаде на секои пет часа.

Тој константно вежба. Најмногу сака да вози велосипед со кој поминува 10 километри. Исто така оди на пливање три пати неделно. Во теретана оди секој ден. Тоа најмногу му помогнало да ја намали неговата тежина.

Со овој режим на исхрана тој намалил 7 килограми.

Фото: Инстаграм

Избор: Курир.рс