Еротска терапија со Кардашијан и Меган Фокс

2295

Светот е напросто избезумен од најновите еротско-лезбијските фотографии на славните девојки Кортни Кардашијан и Меган Фокс.
И двете во експлицитни пози позираат за новата колекција на еден моден бренд. Мажите признаваат дека ова им како да се на некоја еротска терапија, особено сега да ги стопли во првите есенски денови.

Сликите кои ги објавија девојките на социјалните мрежи добија воедно и многубројни, главно непристојни коментари.
Погледнете ги, па и вие коментирајте си доколку сакате, онака за себе. Има и што да се коментира, нели?! (Д.М.)