Елена Ристеска освен што ѝ се врати на теретаната реши и да се префарба. Па така нејзината костенлива коса ја смени со руса.

За да ги израдува своите фанови на Инстаграм веднаш објави слика, по што ѝ беа упатени многубројни позитивни коментари и секако лајковите не беа изоставени.

–  Како барбика си, ти си најсовршена, сè поубава и поубава си, беа дел од коментарите. Најважно е што сите се сложуваа дека новата фризура повеќе ѝ прилега.

(М.А) – Фото: Инстаграм