ТВ лицата Елена Романова и Дуле Петров кои имаме можност да ги гледаме во „Фчерашни новости“ се одлучија да направат еден нов чекор во нивниот живот. Па така двајцата колегите стапија во брак, потпишувајќи се во книгата на венчани. Но, не е само тоа, наскоро ќе станат и родители. Дуле веднаш објави и фотографија, а во описот на истата напиша „Фатени за озбилно“. И секако под фотографијата се редеа низа честитки.

Дуле и Елена/ Фото: ФБ.