Еден ден речиси тотално полудев

77

Бомбардерот на италијанскиот калчо гигант Интер, Ромелу Лукаку, призна дека има потешкото поради самоизолацијата која мора да ја почитува поради смртоносниот вирус Ковид-19.

  • Заклучен сум. Не можам надвор, на можам дури ниту до маркет. Еден ден речиси тотално полудев, ми доаѓаше да избегам некаде. Мајка, син, брат… Размислувам за нив, а посебно ми е тешко за мојата мајка која има дијабетес. Не можам да одам кај неа и да ја прегрнам, изјави Лукаку.