Душан Јованчевиќ, сè уште официјален сопруг на познатата пејачка Тања Савиќ, не престанува да изнесува валкани детали (низ српските медиуми) од нејзината приватност. Вели дека така ќе продолжи, сè додека Тања не престане да глуми лудило со децата, дека тој наводно ги малтретира:                                                                  – Прашајте ја мојата сопруга за името на Нарциса, што и значи тоа име. Што правеа дамите заедно голи во хотелскиот кревет по еден нејзин настап во Виена. Таа девојка живее во Виена. Тања со Нарциса се најде во нејзината хотелска соба. Нема да молчам, тие се лезбијки. Нека ме осудат, но вистината за Тања мора да излезе на виделина!  фото:ФБ