ВИДЕО: Доплатил 25 евра за соба со поглед, а добил…

220

Британски корисник на TikTok пред некој ден тврдеше дека бил малтретиран за време на туристичкото патување. Тој изјавил дека платил дополнителни 25 евра за соба со балкон и поглед, а она што го добил за возврат е среден прст.

Навистина, персоналот на хотелот технички му ја исполни желбата, но не нагласи дека оваа позната глетка ќе биде насочена кон соседните хотелски соби и кон рецепцијата.

Видеото од неговото искуство брзо стана хит со два милиони прегледи, а корисниците на таа социјална мрежа во меѓувреме успеаја да утврдат во кој хотел имал вакво искуство.

@podcast_clips_222 Rough one that #fyp #foryou #memes #british #funny ♬ original sound – podcast_clips_222

Во коментарите наведоа дека се работи за хотел сместен во популарното одморалиште на Малта:

„Еј, јас бев во истата соба во хотелот „Маритим“. Веднаш отидов до рецепцијата и побарав да ме преместат! Тие беа многу разбирливи и го исполнија барањето“, напиша еден корисник.

Останатите најчесто објавата ја претворија во шега.