Сексапилната Деми Роуз сака сите погледи да бидат вперени во неа и се чини дека прави секакви работи за да ја постигне својата цел, а воедно успева во тоа. Згодната Британка, која пред извесно време призна дека бара момче фудбалер, повторно се соблече гола за да добие солидна доза лајкови на Инстаграм.

Последните видеа што се појавија на нејзиниот профил на социјалната мрежа се повторно провокативни и не им требаше многу време за да соберат над 260.000 лајкови од нејзините 17.1 милион следбеници.