Деми Ловато дебела, а среќна!

107

Пејaчката Деми Ловато не крие дека има проблеми со исхраната , како и биполарно пореметување во комбинација со депресија. Сето тоа било предизвикано од лошата ситуација што ја има за себе. Но, сепак без комплекси за фановите објави слика на која е забележително дебела, а среќна. Видете ја Деми Ловато и проценете колку е таа во право? Фановите велат дека се воодушевени….