Декарбонизација, чистење ДПФ, ЕГР вентил ….

10

Чистење на ДПФ, клапна, ЕГР вентил, полирање на фарови, ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА – Се на едно место во Carbon Clеaning Service. Телефон 075/409-999 и  078/220-728