Дежурни маркети што работат за време на полицискиот час во Кумановo, заинтересираните да ја контактираат Општината

88

Општина Куманово објави листа од неколку маркeти што се пријавиле да вршат испорака на потребните намирници за граѓаните.

Врз основа на барање на Општински штаб за заштита и спасување и препораките на Влада на Република Северна Македонија, ве известуваме дека за време на целодневниот полициски час во Куманово, за дежурни маркети за набавка и достава на потребните намирници се пријавија: -Ацидо Ком маркети 078311077 и 078352669, Ќошар ДООЕЛ Куманово 078258607 и 078258708, Елида 031419521, Јахи Маркет ДООЕЛ село Черкези 070467311, ДТГМУ Тинекс-МТ ДООЕЛ Скопје 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507, објави општина Куманово.

Оттаму ги упатија граѓаните околу набавката и доставата да се информираат од маректите и ги повикаа останатите маркети што се подготвени да ја контактираат општината на официјалната електронска адреса info@kumanovo.gov.mk и телефонскиот број 078/365-061, за да се координираат за понатамошните активности во врска со оваа акција.