Пејачката Гоца Тржан никогаш не криела дека има проблем со одржување на идеална линија и затоа многумина се изненадија кога по вонредната состојба откри дека изгубила дури седум килограми.

Рашо и Гоца / Фото: ФБ.

–  Додека бев во изолација водев сметка за изгледот, рецептот е едноставен – повеќе готвев, а јадев помалку. И додека јас се обидувам да имам што е можно помалку килограми, мојот  Рашо има други планови.  Неговата цел е да има 100 кила, додека јас сум сосема друга приказна. И двајцата тренираме како животни така што ништо не е невозможно, рече во емисјата „DeToxic“.