Гори автомобил кај Соборен храм/ФОТО

8156

Во Скопје, во непосредна близина на Соборниот храм гори автомобил. Од автомобилот во пламе се крева густ чад.

Автомобилот беше регистриран од минувачите. Засега не е познато како настанал инцидентот.