Скопјанката Елеонора Миљковиќ која многу добро ја памтите од реалното тв-шоу “Задруга“ ова лето се закити и со неофицијалната титулана – Најатрактивна Ријалити ѕвезда.

Сексапилната Македонка топлите денови ги поминува на море и покрај коронавирусот. Тоа неа не ја мачи, колку што ја мачат горештините.

Покрај сини солени води се разладува со своето момче Чедо, поради што многумина наши момци се во паника. Погодувате, само поради силната љубомора. Адреналинот рипа до небото!  Д.М.