Ги освои девојките: Министерот за естрада има хит

354

Борче Наумовски или попознат по естрадниот прекар како “Министерот“ има нова и прекрасна песна, насловена како “Девојки лични убави“. Со новиот спот.                      А, девојките кои рака на срце го сакаат Борче како пејач му возбраќаат на Министерот со многу слична порка. Велат, “Министре личен, убав тој“.                                            Па, сега видете кој на кого повеќе се додворува? Како и да е песната е хит, а со оваа песна Борче зема и Награда за сценски настап на неодамнешниот “Фолк хит“. Д.М.