ВИДЕО-ФОТО/ Катица Јанева замина и пристигна на суд

316

ПОВЕЌЕ

ФОТО: Катица Јанева спроведена од куќен притвор

Јовановски, Јанева и Милески во обвинителната клупа- почнува судењето за „Рекет“

(ФОТО) Прво рочиште од судењето за „Рекет“

Судење за „Рекет“: Пауза од 30 минути за да биде прегледан Боки 13