Веќе е официјално, напролет „на трпеза во овој холивудски дом:Сталоне и неговото семејство, ѕвезди на ново реално шоу/ВИДЕО

748
Фото:Инстаграм

Сега и официјално е објавено дека Силвестер Сталоне и неговото семејство стануваат ѕвезди на реалното шоу кое ќе се прикажува на стриминг платформата Paramount+.

Документарната серија „Семејството Сталоне“ ќе се занимава со познатата филмска ѕвезда, неговата сопруга и ќерките.

Официјалниот опис на серијата од осум епизоди вели:

„Сталоне дозволи камерите да влезат во она што тој ја смета за најголема улога во неговиот живот, онаа на татко. Новата серија во која се неговите три ќерки и неговата сопруга ќе ви понуди место на масата на едно од најпознатите семејства во Холивуд“.

Објавен е и предвидениот рок кој ќе се прикажува за време на телевизиската емисија на Супер Бол на 12 февруари.

Во неодамнешното интервју за списанието Холивуд Репортер, Сталоне ја бранеше идејата за ова реално шоу.

„Се чувствувам како да изгубив многу време. Сега сфаќам дека ми останаа само неколку куршуми во пиштолот. Само неколку. Кога си млад, само по случаен избор диво пукаш и се надеваш дека ќе погодиш нешто. Сега го немате луксузот да пропуштите – особено со семејството и децата. За ова најмногу жалам. Сите велат: „Посакувам да покажав повеќе љубов“ или „Посакувам да поминав повеќе време со моите деца.“ Јас сум дел од таа приказна. Тоа е една од причините зошто сакав да бидам дел од оваа програма“.

„Мислев дека реалното ТВ ќе биде најдобриот домашен филм“, продолжи тој.

„Ова е можност каде што ќе бидам со моите деца во работни услови каде што ќе можат да ме видат на дело, а јас да ги видам на дело. Она што ќе го видите е вистинската вистина. Ова е одлична можност. Не гледам на тоа како на понижување за да се биде успешен. Но, секогаш кога одите во друга насока, луѓето велат: „О Боже мој, мора да си во финансиски проблеми. Сосема спротивно“.